Transmetuar me 27052014 - 1950
Foto ilustruese

PUBLICITET

Tirane 27 maj 2014 NOAal- Partia Demokratike ka kallezuar penalisht ne Prokurorine e Pergjithshme deputetet e mazhoranes pas sherrit mes deputeteve Gent Strazimiri Xhemal Qefalia dhe Armando Prenga Akuza e paraqitur eshte Goditje per shkak te detyresbr
br
PD ka kalleuar deputetet Armando Prenga Xhemal Qefalia dhe Gentian Bejko te cilet sipas kesaj partie kane ndjekur nga pas dhe pasi e kane fyer per shkak te detyres dhe fjales se mbajtur ne mbledhje kane sulmuar fizikisht deputetin Gent Strazimiribr
br
Ja cfare thote Partia Demokratike ne akt akuze ne lidhje me rrethanatbr
Ne daten 27 Maj 2014 ne ambientet e Kryesise se Kuvendit te Shqiperise deputeti Gent Strazimiri anetar i Grupit Parlamentar te Partise Demokratike ka qene ne mbledhjen e Komisionit Parlamentar per eshtjet Ligjore duke shqyrtuar dhe diskutuar mbi ceshtje brenda rendit te dites sipas Rregullores se Kuvenditbr
br
Per nje moment eshte larguar nga salla e mbledhjes per nje pushim te shkurter ne korridorin e katit te II te Kryesise se Kuvendit Pa asnje shkak dhe ne menyre kriminale 3 deputete te Partise Socialiste konkretisht Armando Prenga Xhemal Qefalia dhe Gentian Bejko e kane ndjekur nga pas dhe pasi e kane fyer per shkak te detyres dhe fjales se mbajtur ne mbledhje e kane agresuar ate fizikishtbr
br
Grupi parlamentar i Partise Demokratike pas deklarimeve te deputetit Gent Strazimiri dhe pamjeve filmike te qarta te transmetuara nga mediat denoncon kete veprim kriminal te kryer nga keto tre shtetas si nje agresion teresisht penal dhe me prapavije te qarte politike me synimin qe me dhune te bejne opoziten parlamentare te heshte asnoaal

lang enUS

p idlast