Tiranë - Cirku i Metropolit të Tiranës shfaq sot premierën “Mos i beso kurrë një ujku”. Shfaqja është ndërtuar mbi fabulën e njohur “Ujku dhe kecat”. Regjia, koreografia dhe libreti janë realizuar nga Llaqi Nako.Hyrja në shfaqjen “Mos i beso kurrë një ujku” është e lirë për të gjithë publikun. Shfaqja, e cila është pjesë e programit “Pranverës së Frankofonisë”, do të shfaqet edhe ditën e nesërme në orën 11:00.