Kjo është Londra në 320 giga pixel që iu lejon ta përshkruani atë kryq e tërthor. Imazhet janë marra nga kati i 29 i “BT Tower”, ndërtesa e dhjetë më e lartë në Londër dhe iu ka zgjatur tre ditë për ti marrë ato.

Fotografëve i janë dashur 48 mijë copëza filmike duke realizuar keshtu një “udhëtim” të detajuar. I gjithë panoramimi i shkrepur nga katër kamera mori rreth tre muaj.

Shpesh thuhet që nuk mund ta shikosh Londrën për një ditë, por gaboheni! Duke përdorur këto 48 mijë “frames”, është bërë një pasqyrim i hollësishëm duke iu bërë, që ta eksploroni Londrën më parë seç mendonit.

Ky është një pasqyrim 360 gradë-sh i Londrës duke mundësuar edhe lëvizjet e njerëzve t’i shikoni nga shtëpia juaj.

Përdorni mousin në "zoom in" për të parë Londrën
(ad.ti/shqiptarja.com)