pNe Rusi gjithcka mund te ndodhe tregon edhe videoja e meposhtme ne te cilen shfaqet nje femije duke luajtur me nje gjarper ne lumep
pFemija nuk di se cfare eshte frika ndersa veprimi i tij i ka argetuar tej mase edhe prinderit e djaloshit dhe shoqerine e tyrep
pDjaloshi ka luajtur me gjarprin duke mos e ditur se me cfare rreziku po perballet mirepo eshte i pakuptueshem reagimi i prinderve te tij te cilet thjesht argetohen me ate qe shohin dhe nuk ndermarrin masa per largimin e gjarpritp
pShekulli Online Pergatiti ELp


br styleclearboth