brbrPallati 11 katesh i parashikuar per tu ndertuar ne rrugen e Elbasanit me leje te Bashkise se Tiranes vazhdon te shkaktoje polemika Arkitekti i njohur Artan Shkreli e ka akuzuar kryebashkiakun se po shkaterron trashegimine e Tiranes me lejen qe ka dhene per ndertimin e objektit mes Shtepise se Femijes Zyber Hallulli dhe Shkolles se Gjuheve te Huaja Shkreli shtoi gjithashtu se ndertimi i nje pallati 11-katesh ne nje zone te tille eshte jashte te gjitha standardeve dhe rregullave urbanistike Nderkohe i menjehershem ka qene reagimi i Bashkise se Tiranes Ne nje deklarate per shtyp ata e kane quajtur Shkrelin si arkitektin e betonizimit te Tiranes dhe sekser te ish-kryetarit te bashkise Edi Rama Sipas bashkise pergjigje ketyre akuzave ju dha nje dite me pare ndersa arkitekti meriton vetem sentencen proverbiale te qytetareve te Tiranesbrbr
br