Shtyhet gjyqi në ngarkim të Dritan Dajtit. Shkak është bërë mungesa e avokatit të inspektorit të policisë, Mariglen Muça. Muça akuzohet i bashkëpunëtor i Dritan Dajtit.
Vetë Dritan Dajti nuk ishte i pranishëm në seancën gjyqësore. Ai ka marrë njoftimin me akuzën, por nuk e ka firmosur.
Dritan Dajti akuzohet për vrasjen e katër policëve dhe shokut të tij Ledion Mara, me 7 gusht të këtij viti në Durrës, gjatë operacionit për arrestimin e tij.