Drejtori i Bashkësisë Islame për Diasporë, hoxhë Ekrem Simnica me rastin e festës së Kurban Bajramit, u ka uruar të gjithë besimtarëve të besimit mysliman festen e kurban Bajramit.

Në një telegram urimi ai ka përgëzuar të gjitha qendrat dhe xhamit që veprojnë e zhvillojnë aktivitete të ndryshme në nderë të kësaj dite./Zeri