Skandali seksual i ministritE merkure 27 Mars 2013 2038

Mirosllav IvanishevicMinistri malazez i financave Mirosllav Ivanishevic eshte perfshire ne nje skandal seksual Ne nje video te publikuar ne You Tube Ivanishevic shfaqet me figure duke u veshur pas nje akti seksual te kryer me nje vajze ne zyren e tijNe kete video pamjet e aktit seksual jane nxire ndersa degjohet vetem biseda vulgare dhe ofshamat Kjo video e cila ka zgjatur rreth 10 minuta eshte hedhur ne You Tube qe me 17 mars Ende nuk ka patur asnje qendrim te ndonje zyrtari te qeverise apo te vete ministrit Ivanishevic i cili mban njekohesisht edhe postin e kryetarit te senatit shteteror te mbikeqyrjesp