Sot në orën 17:00 dalin emrat e fituesve të lotarisë amerikane.

Këtë e ka bërë të ditur Departamenti Amerikan i Shtetit.

Në dispozicion janë 50 mijë viza DV.


Në udhëzimin e DASH për lotarinë amerikane shkruhet : “Për shkak se një pjesë e 50 mijë aplikantëve të përzgjedhur nuk do të kualifikohen për lëshimin e vizave, më shumë se 50 mijë rregjistrime do përzgjidhen për të siguruar se të gjitha vizat e vëna në dispozicion për lotarinë të jenë lëshuar. Nëpërjmet Entrant Status Check (statusit të të regjistruarve) dhe faqes së internetit E-DV shikohet emri i të përzgjedhurve”.


Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter