pogradeci-Në Pogradec do të luhet sot ndeshja e prapambetur, ajo midis Pogradecit dhe Adës. Kjo ndeshje është e rëndësishme për të dyja skuadrat, ku rezultati i saj do të vendosë fatin e objektivave përfundimtare për Pogradecin për Superligën, ndërsa Ada do të luftojë fort për të arritur mbijetesën, ku pikët në këtë sfidë janë të rëndësishme. Kjo sfidë u shty për shkak të përbytjeve që përfshinë zonën e nën Shkodrës.