Ne e kuptojme se Serbia nuk do ta njohe Kosoven qe neser por nuk mund te pranojme qe pavaresia e Kosoves edhe nje here te vihet ne pikepyetje

Ministri i Puneve te Jashtme i Austrise Michael Spindelegger ka porositur per kompromis ndermjet Serbise dhe BE-se per Rezoluten serbe per Kosoven ne Asamblene e Pergjithshme te OKB-se.8232Ai theksoi se do te ishte e demshme per rrugen e Serbise ne BE nese do te vinte deri te rezoluta e pavarur.8232Ne e kuptojme se Serbia nuk do ta njohe Kosoven qe neser por nuk mund te pranojme qe pavaresia e Kosoves edhe nje here te vihet ne pikepyetje theksoi ai.8232Nese eventualisht Beogradi do te kishte sukses qe te kete rezolute kunder qendrimit te BE-se kjo do te ishte e demshme per rrugen e Serbise ne Europe ka terhequr verejtjen Spindelegger ne nje deklarate per media.8232Ai ka shtuar se me kete rruga e Serbise per ne Europe do te rrezikohet.8232Forcat europiane ne Beograd edhe ashtu e dine se me linja te forta vetem pak mund te arrish ka perfunduar Spindelegger.
splitt h1.wrpH1 margin-bottom-8px padding6px 0px bordernone
splitt h2 padding-left8px margin6px 0px color1C3C60 font-size15px
splitt p padding-left8px color1C3C60 font-size11px
splitt p.author padding-left18px margin6px 0px color000000 font-styleitalic