brbrNe kushte dhe situata reale1000 trupa te forcave te armatosura permbyllen stervitjen me te madhe te viteve te fundit ne Bize te Martaneshit Hedhja e murtajave snajperet lirimi i pengjeve por edhe perdorimi i armes me te re M4 per forcat ushtarake u ndoqen dhe nga Ministrja e Mbrojtjes Mimi Kodheli Qellimi sipas drejtuesve te stervitjes eshte certifikimi i kembesorise se forcave ushtarake per te marre pjese ne te gjitha operacionet e NATO-s Gjate prezantimit te operacioneve me te veshtira ne terren nuk munguan as plumbat e vertete Per ministren e mbrojtjes Mimi Kodheli tashme Shqiperia jo vetem ka permbushur detyrat e saj si anetare e NATO-s por edhe mund ti tejkaloje ato duke ofruar paqe e siguri ne cdo rajon te Botes Ne mbeshtetje ishin dhe forcat ajrore nderkohe qe stervitja u monitorua nga 2 grupe specialistesh amerikane dhe nje grup stervitje anglezebrbr
br