Kampionati per sezonin e ardhshem nuk do ndryshoje skemen.Ashtu si ne vitet e fundit Superliga do kete 12 ekipe.Nese kjo formule nuk ndryshon atehere Partizani dhe Elbasani do luajne ne kategorine e pare.Shume ekipe nuk kane paraqitur kerkesen qe sezoni i ardhshem te ndryshoje formulen.