Sa vjen e rritet numri i viktimave si pasoj e trmetit 6.9 ball, q goditi nj jav m par Kinn. Bilanci aktual sht 2046 t vdekur dhe 193 t humbur. Numri i t plagosurve arrin deri n 13 mij. Qeveria ka njoftuar se dita e mrkur do t jet dit zie n kujtim t viktimave.