p styleline-height 10pt text-align justifyp
pSipas gazetes serbe Kurir kryeministri Thaci gjate bisedimeve te veshtira me homologun e tij serb eshte relaksuar duke e shikuar perkthyesen e Daciqit Tijana Vasilijeviq Damjanoviqp
p styleline-height 10pt text-align justifyp
pMadje kjo gazete shkon edhe me tutje duke e titulluar shkrimin Thaci dashurohet me perkthyesen e Dacicit - ndersa si deshmi per kete ka ofruar disa foto nga takimi i relaksuar ne zyren e perfaqesueses per politike te jashtme dhe siguri te BE-se Catherine Ashton qe duket sikur nuk e mbeshtesin shume kete tregimp
p styleline-height 10pt text-align justifyp
pSipas kesaj gazete Thaci ne takimin kateroresh gjate gjithe kohes ka shikuar perkthyesen e Dacicit e cila rrinte ulur fare prane kryeministrit serb Nderisa kryeministri serb gjate gjithe kohes kishte qene i fokusuar ne teme Thaci vemendjen e kishte te bashkepunetorja e Dacicit dhe gjate gjithe kohes buzeqeshte shkruan kjo gazete Zerip
p styleline-height 10pt text-align justifyp

br styleclearboth