Vendngjarja

Vendngjarja


Një zjarr i madh ka rënë në një punishte druri në kryeqytet. Zjarri ka rënë në kryqëzimin Kinostudio-Porcelan pranë Kodrës së Priftit.


Zjarrfikëset kanë mbërritur në vendngjarje dhe kanë lokalizuar flakët. Ata po punpjnë për shuarjen e plotë të flakëve.


Pasi në një kohë që kanë shuar flakët nga jashtë ndërtesës, mendohet se brenda flakët po vijojnë të djegin punimet prej druri dhe arkitekturën e ndërtesës, e cila duhet thënë se është plotësisht lëndë druri.


(vijon)