TIRANE- Gazetari i njohur Arjan Konomi është bërë pre e një vjedhjeje me dhunë.

Policia e Tiranës thotë se dy persona kanë grabitur me banesën e tij tek ish Fusha e Aviacionit në Tiranë.

Policia e Tiranës thotë se autorët e grabitjes janë Emanuel Markola dhe Saimir Vladi.

Gazetari Konomi është treguar i rezervuar duke mos pranuar të prononcohet.

vijon