Nje tjeter situate te frikshme kaluan pasagjeret e nje avioni te kompanise “Albanian Airlines”, kur kapiteni njoftoi per nje defekt ne bord. (UPDATE)
Avioni u nis nga Rinasi por u kthye ne piste pasi nje nga valvulat e shkrirjes se akullit nuk punonte. Nje pasagjere e ketij avioni ka treguar per Top Channel momentet e frikes. “Do te niseshim per ne Torino ne oren dy pa pese. Pastaj, pas asaj nuk dhane asnje lajm, por thane se do te nisej per ne oren 15. Ne 15 nuk kishte asnje lloj shenje qe do te niseshim dhe u nisem ne oren 4. Sapo u ngrit avioni na thane qe ka defekt. Nje grua u be shume keq. Pastaj ndejtem nje ore ne fluturim per te harxhuar karburant dhe pastaj u kthyen”, eshte rrefyer pasagjerja Drilona Kodra. Nderkohe, perfaqesuesi i kompanise “Albanian Airlines”, Ilir Kurgjini ka deklaruar se incidenti i ndodhur eshte mese normal, pasi mund t’i ndodhe te gjitha kompanive ajrore, si atyre me kosto te ulet, ashtu edhe me te njohurave.