Kaos ne trafik ne autostraden Tirane- Durres Situata e trafikut pasditen e sotme paraqitet mjaft e renduar per automjetet qe leviznin nga Durresi per te hyre ne Tiranebr
br
Shoferet e automjeteve jane duke u perballur me nje trafik vertet te renduar dhe problematik ku radhet e automjeteve arrijne deri ne 6 kmbr
br
Nuk dihen arsyet pse shoferet qe kane dashur te hyne ne kryeqytet ju eshte dashur te perballen me kete problem por ajo qe eshte e sigurte mbetet fakti se kjo ka shkaktuar nje kaos te vertete pergjate kesaj rrugebr
br
Sado qe policia rrugore eshte munduar te ndihmoje ne zhbllokimin e ketij problemi mesa duket nuk po e perballon dot fluksinblnoaal


Para
SHIKONI T GJITHA FOTOT 11
Pas

Para
SHIKONI T GJITHA FOTOT
Pas
lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix