Trapatoni

ëndërrojmë të bëhemi një Kombëtare e vërtetë”. Presidenti i “Clericus Cup”, monsinjor Paganini zbulon projektin për ndërtimin e një Kombëtareje të Vatikanit. “Vullneti i Kishës ekziston, deklaroi ai, dhe ne jemi gati të punojmë, por ende nuk është koha e duhur për njohjen nga FIFA. Për momentin mbetet një ëndërr, sigurisht Trapatoni do të ishte trajneri ideal”. Vetë Xhovani Trapatoni ka komentuar: “Ma kanë kërkuar. Tani jam i impenjuar me Irlandën, por kur të dal në pension do të më pëlqente shumë”.
#