Dhuna ka gjunjezuar Greqine, por ajo po rezulton fatale edhe per ekonomine. E goditur nga kriza globale, ekonomia greke do te paguaje edhe pasojat e dhunes, ku shume biznese e banka jane shkaterruar e djegur gjate protestave.

Greqia po ndjen efektet e krizes financiare, po e kombinuar me dhunen gjendja behet me e rende.

Tregtaret po i prisnin me padurim blerjet e fundvitit, po realiteti i ketyre diteve i ka bere ata pesimiste.

Shkaterrimi i cdo objekti qe del perpara eshte bere thuajse ritual i protestave te dhunshme te diteve te fundit qe kane pershire te gjithe Greqine.

Madje protestuesit i vune flaken edhe pemes se Krishtlindjeve.

Pronaret thone se nuk do te punojne per festa dhe se shpresat e tyre i kane varur dhe sigurimet, te cilat duhet t'i mbulojne demtimet qe u jane shkaktuar.AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','580','height','99','src','flash/banner','quality','high','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movie','flash/banner' ); //end AC code