Tregtaret jane mbledhur rreth ores 0700 te mengjesit duke tentuar te bllokojne rrugen por forcat e shumta te policise kane nderhyre menjehere duke menjanuar keshtu nje kaos ne trafik.

Tregtaret shprehen te vendosur per te vijuar protesten e tyre.

Tregtaret kundershtojne edhe gjobat e vena nga policia tatimore. Gjate dites se djeshme per kete ceshtje reaguan edhe kreu socialist Edi Rama dhe ministri i Financave Ridvan Bode.

2010-09-24 0901