brbrTregtaret e ish-Uzines Dinamo vijojne edhe kete te enjte te protestojne kunder vendimit te dy javeve me pare per mbylljen e tregut Kete here ata jane zhvendosur perpara parlamentit ku me pankarta ne duar kane kerkuar serish anulimin e ketij vendimi te marre njekohesisht ne 9 institucione Sipas tyre ky vendim rrezikon te lere pa pune rreth 5 mije persona qe si burim te ardhurash kane punen ne kete treg Protesta nuk ka shenuar incidente apo perplasje me policine Pak dite me pare tregtaret firmosen nje peticion kunder mbylljes se tregut dhe zhvilluan protesta para Ministrise se Bujqesise dhe para Prefektures kunder ketij vendimi Tregtaret kane paralajmeruar se do te vijojne me protesta deri sa vendimi te hidhet poshte brbr
br