Aktori kosovar, Blerim Destani thuhet se është argëtuar pa masë në Berlin. Aktori kohëve të fundit është parë atje edhe në shoqëri të disa vajzave, për të cilat thuhet se ka flirtuar, megjithatë të gjithë këto gjëra mbesin në kuadër të thashethemeve sepse aktori vazhdon të jetë “single”.Ende nuk dihet se a është ftuar Berlin Destani për të luajtur ndonjë rol të ri, apo vetëm është shkuar atje për t’u kënaqur.Deri tani dihet se Destani më shumë shkon në këto festivale si shikues i thjeshtë dhe më pak si një konkurrent në këto festivale.