Një letër me vulë të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, që u është shpërndarë medieve, thuhet se kjo organizatë merr përsipër granatimin e banesës së Sasha Mihajlkovit, që ndodhi para disa muajsh.
Në letrën që mban nënshkrimin e “Komandant Telit”, shkruan se UÇK-ja sulmoi edhe selinë e BDI-së në Reçicë, e këtë parti e quan çerdhe të tradhtisë së UÇK-së.

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};


Në letër kërcënohet se UÇK-ja tash e tutje do të jetë më e ashpër në aksione “kundër tradhtarëve dhe armiqve tjerë të popullit”. 
Letrën e plotë mund ta lexoni më poshtë: