0
brbr

SSSAbrASS
brbrKomandanti i Trupave Nderkombetare dhe Amerikane ne Afganistan mori pergjegjesine per goditjen e gabuar mbi nje spital ne Kunduz te Afganistanit qe shkaktoi vdekjen e 22 veteve i takonte Ushtrise Amerikanebrbr
brbrGjenerali amerikan John Campbell tha para nje Komsioni te Kongresit ne Washington se forcat afgane e kishin kerkuar goditjen ajrore ndaj spitalit qe drejtohej nga Mjeket pa Kufi sepse sipas tyre kryengritesit talebane kishin hapur zjarr nga territori i spitalitbrbr
brbrPor ai shtoi se Shtetet e Bashkuara e kryen goditjen qe zgjati gjysme ore pasi e analizuan kerkesenbrbr
brbrTv Klanbrbr