saliuDeklaratat e ish-kryeministrit për variantët e vrasjes, prishjen e provave, pranimin e krimit dhe akuza për puç.


Vrasjet e katër qytetarëve të pafajshëm më 21 janar janë një çështje e zgjidhur nga ana juridike pasi shihen si provat si deklaratat e zyrtarëve të lartë të saj kohe.


Sali Berisha në disa deklarata radhazi furnizon me aq prova sa çdo prokuror i jep mundësi për ta zgjidhur përfundimisht dosjen e vrasjes.


Në një dokumentar të gazetarit Mero Baze, TemA TV, analizon pikërisht të gjitha qëndrimet kontradiktore pas 21 janarit vetëm e vetëm për të fshehur fajtorët, duke prishur provat dhe duke ndaluar nisjen e hetimit nga ana e Prokurorisë së Përgjithshme e cila u bazua me provat e FBI-së.