driverKjo video është xhiruar në Mançester nga një student.


Dy persona sulmojnë shoferin e autobuzit pasi nuk kishin paguar tarifën prej 70 qindarkash.


Por pavarësisht se u godit në fytyrë dhe u gjakos, shoferi nuk shkoi të merrte ndihmën e parë, por shkoi në destinacion për të mos vonuar pasagjerët.