Sot gjatë marshit paqësor në Shkup në përkrahje të banorëve të Gazës që janë nën okupimit të Izraelit, u recitua një poemë rrënqethëse nga një grup fëmijësh pjesëmarrës në marsh.
Lot dhe keqardhje u vërejt në sytë e protestuesve të tjerë. Pasi vajza mbaroi recitimin, ajo mori ovacione dhe apllauz të madh.

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};