SHKUP- Sot gjatë marshit paqësor në Shkup në përkrahje të banorëve të Gazës që janë nën okupimit të Izraelit, u recitua një poemë rrënqethëse nga një grup fëmijësh pjesëmarrës në marsh.

Lot dhe keqardhje u vërejt në sytë e protestuesve të tjerë. Pasi vajza mbaroi recitimin, ajo mori ovacione dhe duartrokitje të mëdha.


Marrë nga "Indeks online"Redaksia Online
(e.s/shqiptarja.com)