Sot është dita e dytë që në duart e disa mediave kanë rënë emrat dhe fytyrat e urinuesve, ndaj të cilëve është marrë masë administrative me gjobë nga ana e bashkisë së Tiranës.

Bie në sy që vlera e gjobës është një shumë e konsiderueshme, pavarësisht faktit se çfarë mekanizmi efektiv ka për t'i vjelur realisht këto gjoba...

Por ajo që është më shqetësuese është fakti që bashkia i denigron njerëzit, që mund të jenë familjarë, profesionistë, apo edhe hallexhinj, duke iu publikuar emrat dhe fytyrat.

Fotot e mëposhtme flasin vetë.

Identitetet dhe fytyrat janë mbuluar nga ana jonë.

gjoba4

gjobe3

gjobe1

gjoba