brbrNga mjeshter i humorit ne komentator sportiv dhe anasjelltas Veli Rada artisti me nje karriere mbi 35-vjecare eshte ndare nga jeta pas nje semundje te rende Aktori profesionist i ish Estrades se Tiranes nderroi jete ne moshen 72- vjecare dhe homazhet ne nder te tij u mbajten kete te shtune ne ambientet e Teatrit Metropol pikerisht ne vendin ku me pare ishte Estrada te ciles ai i kushtoi pjesen me te madhe te jetes se tij Nje vit me pare Veli Rada u nderua nga Bashkia e Tiranes me titullin Mirenjohja e Kryeqytetit ndersa Presidenti i Republikes e kishte vleresuar ate me titullin Mjeshter i Madh Rada spikati per shume vite edhe si komentator sportiv krahas punes edhe si regjisor skenarit skecesh e parodish Batutat e tij dhe rolet qe realizoi per dekada me radhe jane ende te gjalla ne mendjen e publikutbrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
br