brbrTirana ka numrin me te madh te biznesit te vogel e te mesem dhe kandidati i mazhorances Erjon Veliaj i ka kushtuar kesaj kategorie nje kontrate te posacme e cila ka serish 10 pika Ne takimin me tregtaret Veliaj tha se te promovoje produktet e bera ne Tirane dhe do te permiresoje infrastrukturen Pasi renditi angazhimet e tij Veliaj i kujtoi biznesmeneve te vegjel e te mesem premtimet qe sipas tij nuk mbajti kryebashkiaku aktual Lulzim Basha Nuk harroi gjithashtu te ftonte ne debat rivalin direkt Halim Kosova Eksperienca ne Ministrine e Mireqenies Sociale sipas Veliaj do ta ndihmoje edhe ne drejtimin e Bashkise se Tiranesbrbr
br