Transmetuar me 22032016 - 1829
Perberja e hudhres ka treguar efekte te medha ne sherimin e shume semundjeve Kjo bime mund te shfrytezohet edhe per problemet ne veshbr
br
Mjafton vetem nje thelb hudhre te qerohet dhe te pritet ne mes Nese vuani nga dhimbja ne vesh apo keni shume dylle dhe ju paraqitet shpesh vendosni gjysme thelbi hudhre ne vesh por mos e fusni brendabr
br
Kujdesuni qe ta afroni afer vrimes se veshit te ashtuquajturen zemren e hudhresbr
br
Perparesite sheruese te hudhres do te ndihmojne qe te qetesohet dhimbja e veshit si dhe te zbutet dylli i mbledhur ne menyre qe te hiqet me lehtesibr
br
Aplikojeni kete para se te bini per te fjetur duke u kujdesur qe te mos ju hyje brenda dhe te nesermen do te jeni shume me te lehtesuar

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix