shperthimeKUJDES: PAMJE SHQETESUESE

Qarkullojnë shumë video online nga ajo që ka ndodhur përgjatë natës në Turqi, gjatë një tentative të dështuar për grusht shteti.

Një prej tyre tregon një tank që merr përpara protestuesit.

Kjo video është e tmerrshem për t'u transmetuar.

Një tjetër tregon një helikopter teksa hap zjarr mbi urë, duke terrorizuar civilët.

Dy video të tjera tregojnë se si bombardohet godina e parlamentit dhe pallati presidencial.

Ndiqini më poshtë pa koment: