(ALBANIA SPORT) – Vllaznia do ta kryejë fazën përgatitore në Malin e Zi, duke filluar nga data 6 janar. Trajneri i ri i Vllanzisë, Edi Martini, ka mundësinë të testojë edhe prurjet e reja në ekip. Në Malin e Zi ndodhen edhe skuadrat e Shkumbinit e Gramozit dhe nuk përjashtohen edhe ndeshjet miqësore midis tyre.