VLORE - Mbasditen e sotme, përveç reshjeve dhe përmbytjeve në zonën e Myzeqesë, probleme pati edhe në zonat malore të qarkut të Vlorës. Qafa e Llogarasë u gjend papritur sot nën reshjet e dendura të dëborës duke bllokuar dhjetra automjete në të dyja krahët e rrugës. Për rreth 4 orë nuk pati asnjë ndërhyrje nga Drejtoria e Pastrimit të Rrugëve. Më pas, një skrep e hapi rrugën në një korsi dhe e bëri të kalueshme duke hedhur skorje. Llogaraja kalohetr vetëm me një korsi dhe me zinxhirë që prej orës 19:00.

Sot, banorët janë gjetur mes të ftohtiti dhe dëborës papritur. Shpërngulja e ndërmarrjes së mirëmbajtes së rrugëve nga Vlora drejt Gjirokastrës shpesh herë bën që në raste emergjence të mos gjenden në terren për t'u ardhur në ndihmë automjeteve.

Redaksia online
(ar.sh/shqiptarja.com)