VLOREuml- Mesditen e sotme eshte njoftur per dy vatra zjarri te rena ne Vlore. Vatrat e zjarrit kane rene ne Llogara dhe Karaburun ndersa mesohet se drejt vendit te ngjarjes jane nisur zjarrfikesit.

Me problematike paraqitet vatra e zjarrit qe ka rene ne Karaburun pasi favorizohet nga era dhe terreni i veshtire pengon nderhyrjen e zjarrfikesve per te shuar flaket.

Mesohet se nderhyrja e zjarrfikesve per neutralizimin e zjarrit eshte bere pa mjete. Nderkohe qe policia po heton per shkaqqet e renies se zjarrit.
m.a/BalkanWeb