Nje grindje mes studentesh ne Vlore, ka shkaktuar nje te plagosur.

Ngjarja ndodhi kur studentja per Teknologji-Informacioni, Lediana Zekaj goditi me thike ne qafe shokun e saj te ngushte, per motive ende te pasqaruara.

I lenduari, Klaudio Kamberaj, ndodhet ne spital ne gjendje te rende per jeten.

Pas ketij akti, studentja, u vetedorezua ne polici, ndersa ne cante iu gjet thika me te cilen kreu aktin, si dhe nje kacavide.
AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','580','height','99','src','flash/banner','quality','high','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movie','flash/banner' ); //end AC code