WASHINGTON- Ministri i Mbrojtjes i Maqedonise do te takohet me sekretarin amerikan te Mbrojtjes Robert Gejts ne Washington.
Zoran Konjanovski ndodhet per vizite zyrtare ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes. Pas takimit ministri Konjanovski do te zhvilloje nje takim te shkurter dhe ne Zyren per politike mbrojtese dhe Shtabin e bashkuara G5 ne Pentagon. Pastaj do te mbaje falim ne Keshillin Atlantik.
s.g/mia/balkanWeb