brbrIsh-shefi i antidroges se Fierit Dritan Zagani eshte shpallur ne kerkim nderkombetar nga policia shqiptare Faqja zyrtare e Interpol ka nxjerre foton dhe skeden ndersa iu kerkon personave te mundshem qe kane dijeni te japin informacion per kapjen e tij Zagani u arratis para nje muaji ndersa ishte ne arrest shtepie i akuzuar per shperdorim detyre dhe per nxjerrje te sekretit hetimor ne lidhje me nje operacioni antidroge ne Fier ne vitin 2014 Pas arratisjes ai akuzoi Ministrin e Brendshem si i lidhur me grupe te trafikimit te narkotikeve brbr
br