e Hene 5 Janar 20151050 am


p classwp-caption-textKlodiana Driza gjate arrestimitSSSAbrASSDergohen ne gjyq me akuzen e gjobevenies ndaj dy biznesmeneve ne Tirane ishgardisti Ermal Mrruku dhe ish-gardiania e burgut te Vaqarrit Klodiana Driza Prokuroria per Krime te Renda ka perfunduar hetimin dhe dergoi per gjykim dosjen penale ndaj dy te akuzuarve per vepren penale shtrengim me ane te kanosjes per dhenie pasurie ne bashkepunimSSSAbrASSDy te akuzuarit qe jane hetuar me masen e sigurise arrest ne burg akuzohen se nepermjet kanosjes u kane marre dy shtetasve shuma te konsiderueshme parash Dy biznesmenet ishin njohur ne kohe te ndryshme me gardianen Klodiana Driza dhe krijonin lidhje intime me kete shtetase Ne momente te caktuara kur ajo qendronte me biznesmenet ne skene shfaqej gardisti Ermal Mrruku i cili prezantohej si bashkeshorti i Klodiana Drizes dhe duke bere rolin ne fjale u kerkonte para biznesmeneve per faktin se e kishin ofenduar duke krijuar lidhje intime me bashkeshorten e tijSSSAbrASSKALLZIMI I PAR brMe 7 korrik 2013 ndaj dy te akuzuarve ka bere kallezim biznesmeni me iniciale AXH Ai ka kallezuar se ne lagjen ku banon ne Tirane kishte njohur para disa kohesh nje vajze me emrin Klodi e cila punonte ne nje pike lotarije sportive per llogari te nje shtetasi me emrin Ermal i cili ne vijim i eshte prezantuar si bashkeshorti i saj Pas njohjes me kete vajze biznesmeni tregon se ka vijuar kontaktet me te duke u takuar ne disa raste jashte ambienteve te punes se saj Ne takimin e dates 6 korrik 2013 me kerkese te Klodianes biznesmeni eshte diktuar nga shtetasi Ermal i cili i eshte prezantuar si bashkeshorti i sajSSSAbrASSVendi i takimit me shtetasin Ermal ka qene rruga afer nje universiteti privat ku ky i fundit nepermjet kercenimit i ka marre te dy ne makinen e tij si kallezuesin ashtu edhe shtetasen Klodi dhe i ka derguar ne afersi te fshatit Baldushk Aty ai ka zbritur nga makina biznesmenin dhe duke e kercenuar per takimin qe sipas tij ka bere me bashkeshorten e tij i ka kerkuar ne forme gjobe fillimisht nje sasi prej 5000 eurosh e ne vijim nje sasi me te vogel ate prej 2000 eurosh Kallezuesi pretendon se ka pranuar kerkesen e shtetasit Ermal me qellim shmangien e konfliktit me te dhe sipas bisedes se bere ne keto kushte ai duhet ti jape shtetasit Ermal sasine e parave te kerkuara prej tij deri ne date 15072013 Shtetasi Ermal eshte identifikuar si i pandehuri Ermal Mrruku ndersa shtetasja Klodiana si e pandehura Klodiana Driza brSSSAbrASSKALLZIMI I DYT brMe 4 shtator 2014 ka bere kallezim ndaj te dyshuarve biznesmeni EH Ai eshte shprehur se gjate muajit qershor 2013 eshte njohur me nje shtetase me te pandehuren Klodiana Driza nga Tirana e cila punonte si kameriere ne nje lokal ne zonen e njohur si Misto Mame ketu ne Tirane Njohja midis tyre ka avancuar dhe me date 11062013 kane vendosur te levizin se bashku nga Tirana me autoveturen e kallezuesit tip BMW Ne dalje te Tiranes per ne drejtim te Elbasanit ne afersi te nje karburanti makines qe drejtohej prej kallezuesit ku brenda saj gjendej edhe e pandehura Klodiana Driza i eshte prere rruga nga nje makine me xhama te zinj nga ku ka dale Ermal Mrruku banor i qytetit Tirane me arme zjarri pistolete ne dore dhe duke e kanosur per vrasje Ne vijim biznesmeni nen presionin e armes se zjarrit tregon se ka zbritur nga timoni i makines se tij dhe eshte zhvendosur ne vendin e pare ndersa nga vendi i pare i makines ka levizur dhe shtetasja Klodiana duke kaluar mbrapa ne sedilje ndersa makinen e ka marre per ta drejtuar i pandehuri Ermal Me pas ata kane shkuar ne drejtim te Krrabes dhe kane devijuar rrugen kryesore dhe duke levizur ne nje rruge te paasfaltuar kane perfunduar ne afersi te nje liqeni te vogel Si rruges edhe aty Ermali sipas biznesmenit ka vijuar kercenimin duke pretenduar se e kishte fyer pasi shoqerohej me gruan e tij me te cilen bashkejetonteSSSAbrASSNe kete vend Ermal Mrruku ka qelluar dy here me pistolete per ta kercenuar dhe duke i bere presion atij i ka kerkuar si shpagim ndaj veprimeve te tij ti jepte makinen si dhe nje shtepi per te cilen ai ishte ne dijeni se kallezuesi merrej me biznes I ndodhur ne keto kushte biznesmeni shprehet se ra dakord ti jepte makinen dhe nje shtepi por me qellim qe ai ta linte te qete8230 Po ashtu Ermali kercenonte edhe te pandehuren Klodiana dhe e ka qelluar me shuplake disa here duke u munduar te krijoje idene se ajo nuk ishte pjese e skenarit te pergatitur me pare prej tyre Ne vijim kallezuesi deklaron se makinen e mesiperme po ate dite ia ka shitur te pandehurit Ermal 1nje milion leke te rinj duke bere kontraten te noteri por pa marre para prej tij Pas rreth nje jave Ermali i ka marre pa para nje apartament kallezuesit sipas thenieve te tij i cili ndodhet ne zonen e njohur si Misto Mame ne Tirane Dy jave me pas serish i pandehuri Ermal me kercenimin se fotografine e bere prej tij me te pandehuren Klodiana do tia jepte familjes se tij i ka kerkuar nje shtepi per Klodianen me siperfaqe 63 m2SSSAbrASSNe muajin gusht 2013 Ermali i ka marre serish nje sasi prej 30 mije eurosh duke pretenduar se i duheshin per te mbyllur nje ceshtje gjyqesore qe kishte te hapur ne Prokurorine e Rrethit Gjyqesor Tirane Nga aktet e mbledhura nga hetimi rezulton se Ermal Mrruku eshte marre i pandehur ne vitin 2013 nga Prokuroria e Rrethit Gjyqesor Tirane per heqje te paligjshme te lirise Nga muaji shtator 2013 deri ne muajin shkurt 2014 Ermal Mrruku i ka marre biznesmenit edhe nje sasi tjeter prej 30 mije eurosh duke shkuar shuma e parave te marra gjithsej 60 mije euroSSSAbrASSTrazhgim Sokolajbrbrtweet