brbrKryeterroristi saudit Osama Bin Laden kishte nje pasuri prej 29 milion dollaresh dhe kishte kerkuar qe ajo te perdorej per xhihad Mediat amerikane kane publikuar pjese te testamentit te tij qe u zbulua ne vitin 2011 ne banesen ku fshihej ne Abotabad te Pakistanit pas ekzekutimit te tij nga forcat speciale amerikane Truri i Al Kaedas kishte kerkuar qe familja te zbatonte vullnetin e tij dhe ti shpenzonte parate per Allahun Ndonese Bin Laden theksonte se parate ishin ne Sudan eshte e paqarte nese ishin cash apo ne asete ose nese ato perfunduan ne duart e trashegimtareve Bin Laden jetoi per 5 vjet ne Sudan ne vitet 90 si  ftuar nga qeveria e vendit Ne nje tjeter leter te zbuluar ai i kerkonte te atit te kujdesej per bashkeshorten dhe femijet ne rast se ai nuk do te jetonte me cka tregon se ai i frikesohej faktit se mund ta vrisnin 8220Nese me vrasin lutuni per mua dhe vazhdoni te Beni bamiresi ne emrin tim shkruante ai Ne disa dokumenta te tjera kishte vleresime per progresin e luftes se perendimit kunder terrorizmit dhe te fushates ushtarake amerikane ne Afganistan Ne nje prej tyre shihej frika se spiune amerikane mund te vendosnin mikrocipe tek te afermit e tij dhe tek muxhahedinetbrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
br