Rezultate te kerkimit per termin: +Agjencia +Kosovare

Total: 936
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:24.837Z

AKP i jep mbi 90 milionë euro shtetit

Mbi 90 milionë euro ka transferuar Agjencia Kosovare e Privatizimit deri më tani në Buxhetin e Kosovës, nga Fondet e mirëbesimit të likuidimit të 190 ndërmarrjeve shoqërore. Për bartjen e këtij fondi, agjencia obligohet në bazë të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:38.351Z

AKP publikon listën e shitjeve të pronave shoqërore

Agjencia Kosovare e Privatizimit, ka publikuar raportin për shitjen e pronave të të gjitha pronave të Ndërmarrjeve Shoqërore si dhe raportet e shitjeve të pronave ku ka pasur uzurpatorë në kohën e përfundimit të shitjes.  Në nj&eu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:58.985Z

Kosova i kërkon Serbisë dhe Malit të Zi kthimin e pronave

07-05-2011 / Gazeta 55 Agjencia Kombëtare e Pronave në Kosovë paralajmëron se do të kërkojë kthimin e prinave të ndërmarrjeve shoqërore që gjenden në republikat e ish JugosllavisëKosova ka 172 prona të ndërmarrjeve shoq

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:05.381Z

“Spiunët” e AKI-së paguhen nga 2800 euro në muaj

Nga: Fatos Shala  Punën që e bëjnë ata mbetet çdo herë sekret për opinionin. Shumica e tyre edhe nuk tregojnë fare se janë pjesë e këtij institucioni. Ata paguhen nga shëtit për të mbledhur informata sekrete. Në opini

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:52.739Z

Në kufirin me Serbinë, mohohet shtetësia kosovare

MERDAR- Në kufirin e Serbisë mohet shetësia, ndaj nëse je kosovar duhet të mendosh dy herë, para se të kalosh në këtë zonë. Agjencia e lajmeve Koha Ditore zbulon se për të kaluar në kufirin e Serbisë duhe të kesh targa s

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:50.670Z

Kosovë, 77 zyrtarë s`kanë deklaruar pasurinë

Agjencia Kosovare Kundër Korrupsionit ka publikuar një raport/analizë mbi rastet e iniciuara nga kjo agjenci për mosdeklarimin e pasurisë nga ana e zyrtarëve të lartë publikë dhe efikasitetin e gjykatave për sanksionimin e tyre. Sipas raport/analiz&

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:49.499Z

Shqipëria në listën e NSA, PS: Jo normale, PD: Sna gjen gjë nga aleatët

Qeveria shqiptare dhe ajo Kosovare nuk i kanë shpëtuar përgjimeve të Agjencisë Kombëtare të Sigurisë se SHAB-ve. Por mbi këtë pergjim, mazhoranca dhe opzita kane qendrime te ndryshme. Sipas ish- ministruit te jashtem, Aldo Bumci   përgjimet e Agjencisë Kombëtare të Sigurisë Amerikan

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama