Rezultate te kerkimit per termin: +Amendimet

Total: 1445
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:37.431Z

Ruci: Ne dhjetor, debat per ndryshimet ne Kodin Zgjedhor

Pas ngritjes se komisionit hetimor per transparencen e zgjedhjeve, Partia Socialiste mund te pranoje dhe nisjen e punes per reformen e zgjedhore. Kryetari i Grupit Parlamentar te PS-se, Gramoz Ruci u shpreh dje se projektmarreveshjen e hartuar nga socialistet shprehet angazhimi i tyre per te marre p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:37.478Z

Pr/ligji për KLSH në komisionin e ekonomisë, Leskaj:Rrit pavarësinë e institucionit

Komisioni i Ekonomisë dhe Financave ka shqyrtuar projektligjin për Kontrollin e Lartë të Shtetit. Në fjalën e tij, kreu i KLSH-së Bujar Leskaj ka theksuar se ndryshimet në ligj bëhen për të rritur pavarësinë institucionale dhe financiare të këtij institucioni. Amendimet janë të nevo

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:46.801Z

Komisioni i ligjeve miraton projektligjin për kodin rrugor

Komisioni i Ligjeve ka votuar me konsensus projektligjin për “Për disa ndryshime dhe shtesa në kodin rrugor të Shqipërisë.   Në mbledhjen e sotme të komisionit kodi rrugor është kaluar me amendimet e propozuara nga deputetët e Part

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:58.633Z

PS kunder INSTAT-it te Berisha

E marte 07 Shkurt 2012 1308 KOMISIONI I LIGJEVEOpozita eshte kunder shtimit te kompetencave te kryeministrit i cili permes akteve ligjore kaloi nen varesine e tij direkte edhe INSTAT-in e Prokurimet Publike. Demokratet miratuan njeanshem ne Komisionin Parlamentar ndryshimet ne ligj duke

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:10.646Z

Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut diskuton dhe miraton projektligjin Për disa ndryshime në ligjin Për Institutin e Integrimit të të Përndjekurve.

Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut diskutoi dhe miratoi sot projektligjin Për disa ndryshime në ligjin nr. 8246, datë 1.10.1997 Për Institutin e Integrimit të të Përndjekurve. Ky projektligj, synon ndryshimin e varësisë së Institutit t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:47.344Z

Kodi ajror, mazhoranca e opozita konsensus në komision

Ndërsa në seancën plenare të Kuvendit ka pasur debate në lidhje me ndryshimet në kodin ajror, duhet se në komisionin parlamentar të veprimtarisë prodhuese deputetët e të dyja palëve kanë arritur konsensus.   Në mbledhjen e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:23.303Z

Censusi,PDIU:Jo etnik e fetar.Zbatim propozimeve

TIRANE- Kreu i PDIU-se, Shpetim Idrizi ka riktheksuar sot se vetem amendimet e propozuara prej tyre ne procesin e cencusit mund te ndalojne abuzimet qe mund te pasojne kete regjistrim. Sipas tij, nje regjistrim mbi baza etnie dhe feje nuk mund te lejohet dhe PDIU eshte kunder kesaj forme. PDIU vijo

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama