Rezultate te kerkimit per termin: +Amendimet

Total: 1445
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:58.633Z

PS kunder INSTAT-it te Berisha

E marte 07 Shkurt 2012 1308 KOMISIONI I LIGJEVEOpozita eshte kunder shtimit te kompetencave te kryeministrit i cili permes akteve ligjore kaloi nen varesine e tij direkte edhe INSTAT-in e Prokurimet Publike. Demokratet miratuan njeanshem ne Komisionin Parlamentar ndryshimet ne ligj duke

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:10.646Z

Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut diskuton dhe miraton projektligjin Për disa ndryshime në ligjin Për Institutin e Integrimit të të Përndjekurve.

Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut diskutoi dhe miratoi sot projektligjin Për disa ndryshime në ligjin nr. 8246, datë 1.10.1997 Për Institutin e Integrimit të të Përndjekurve. Ky projektligj, synon ndryshimin e varësisë së Institutit t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:47.344Z

Kodi ajror, mazhoranca e opozita konsensus në komision

Ndërsa në seancën plenare të Kuvendit ka pasur debate në lidhje me ndryshimet në kodin ajror, duhet se në komisionin parlamentar të veprimtarisë prodhuese deputetët e të dyja palëve kanë arritur konsensus.   Në mbledhjen e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:23.303Z

Censusi,PDIU:Jo etnik e fetar.Zbatim propozimeve

TIRANE- Kreu i PDIU-se, Shpetim Idrizi ka riktheksuar sot se vetem amendimet e propozuara prej tyre ne procesin e cencusit mund te ndalojne abuzimet qe mund te pasojne kete regjistrim. Sipas tij, nje regjistrim mbi baza etnie dhe feje nuk mund te lejohet dhe PDIU eshte kunder kesaj forme. PDIU vijo

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:39.233Z

Leskaj në komision: Më shumë autoritet KLSH-së

Kryetari i Kontrollit të Lartë të Shtetit, Bujar Leskaj ka mbrojtur sërish projektligjin që i jep KLSH-së të drejtë kontrolli tek Tatimet. Gjatë seancës së pyetjeve dje në Komisionin e Ligjeve, Leskaj u shpreh se, KLSH ka nevojë për pavarësi në punën e saj. Amendimet në ligj sipas

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:00.030Z

Ndryshimet kushtetuese i prezantohen Venecias

0 brbr SSSAbrASS brbrEkspertet e nivelit te larte te Komisionit te Posacem per Reformen ne Drejtesi prezantuan paketen e ndryshimeve kushtetuese ne Komisionin e Venecias organi i specializuar prane Keshillit te Europes ne fushen e legjislacionitbrbr brbrDrafti me amendimet kushtetuese u mbrojt n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:21.471Z

Reforma në Drejtësi, Nishani: Partitë politike të ulen në bisedime

Si një nga më të rëndësishmet për vendin, reforma në drejtësi ka përfshirë në debate të gjithë aktorët politikë dhe grupet e interesit. Presidenti i Republikës Bujar Nishani, pranon se debati deri më tani ka sjellë rezultat. Kreu i shtetit shprehu mirënjohje për kontributin e Kom

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama