Rezultate te kerkimit per termin: +Ankimet

Total: 449
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:13.815Z

Biznesi më shumë afat për ankimet, vendimet e Apelit online

Procedurat tatimore, rimbursimi i TVSH pas 60 ditësh Ndryshimet në procedurat tatimore janë miratuar dje sërish mes polemikave në Komisionin Parlamentar të Ekonomisë. Ministri Cani deklaroi se në këto procedura është ndërhyrë për të përmirësuar klimën ndaj biznesit dhe për të shm

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:55.847Z
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:21.963Z

Ankimet e provimeve, ndryshojne rezultatin

Luljeta Ndoka Rezultatet e provimeve te Matures Shteterore mund edhe te ndryshojne, nese vertetohet se ka pasur ndonje gabim gjate korrigjimit te tyre, apo se korrigjuesit nuk jane treguar shume objektive. Burime nga Agjencia Qendrore e Vleresimit te Arritjeve thone se, nje nga ndryshimet qe pritet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:58.133Z

Gerdeci shtyhet seanca ne Apel

Pas tre seancash gjyqësore, në Gjykatën e Apalit në procesin për 29 të pandehurit për tragjedinë e Gërdecit, nuk ka patur asnjë mugesë të palëve. Në seancën e sotme u diskutua mbi afatet e ankimeve plotesuese, s

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:01.796Z

Ankimet ndaj AKKP ligji i pronave ne Kushtetuese

e Merkure 15 Tetor 20140900 am brbr8220Panorama8221 shkruan sot se ligji per kthimin dhe kompensimin e pronave do te jete serish objekt i shqyrtimit ne Gjykaten Kushtetuese Tashme eshte Gjykata e Apelit Tirane e cila ka kerkuar shfuqizimin e nenit 18 te ligjit ne te cilin parash

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:56.611Z

Fullani e Golemi dorezojne apelimin kunder arrestimeve

e Marte 9 Shtator 20142033 pm p classwp-caption-text GUVERNATORI FULLANI NE GJYKATEbrbrTIRANE 8211 Ish-guvernatori Ardian Fullani dhe inspektorja e Pergjithshme e Bankes se Shqiperise Elivar Golemi ankimuan dje ne Apel masen e sigurise arrest ne burg caktuar ndaj tyre nga Gjyka

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:26.969Z

Tenderët publikë, organ kolegjial për ankimet e kompanive private

Ervin KOÇI Kompanitë private që kanë vërejtje për zhvillimin e tenderëve publikë, tani mund të ankimojnë vendimet pranë një strukture të re, e cila do të jetë në varësi të kryeministrit. Çdo ankesë që do të ketë biznesi për zhvillimin e tenderëve që kryen Agjencia e Proku

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama