Rezultate te kerkimit per termin: +Aplikant

Total: 612
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:53.235Z

Lotaria amerikane, ambasadanjofton aplikantët për datat

Ambasada e SHBA-ve në Tiranë, ka publikuar një njoftim të rëndësishëm sa i përket lotarisë amerikane. Në njftimin në fazen zyrtare  theksohet se  për “të përzgjedhurve për Programin e Shumëllojshmëri

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:20.447Z

Kushtet që duhet të plotësojë një aplikant për astronaut

Teknologji – NASA ka hapur aplikimet për astronautë në misionet e ardhshme, ndërsa fluksi i personave që do të kandidojnë, pritet të jetë i madh. Përkundër miteve, kërkesat nga NASA janë më të thjeshta Mendoni se keni atë që duhet për tu bërë një astronaut? NASA ka

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:36.591Z

Lista, data dhe ora e e testimit për çdo aplikant për Shkollën Bazë të Policisë

Testimi me shkrim i kandidatëve që kanë aplikuar për të ndjekur studimet për Shkollën Bazë të policisë Për patrullë të përgjithshme, do të zhvillohet në datat 18-21 mars në ambientet e Pallatit të Kongreseve. Pas procesit të verifikimit përfundimtar të dokumentacionit të par

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:46.313Z

Fakulteti Edukimit ia kalon Ekonomikut e Juridikut për nga numri i aplikantëve

Numri i maturantëve të cilat kanë aplikuar në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, për ta marrë statusin e studentit në universitetin më të madh publik në Kosovë, ka qenë 17.412. Telegrafi mëson se numri i apl

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:05.677Z

Qeveria, e-mail 14-mijë aplikantëve: U hapën konkurset, ja vendet e lira

TIRANE-Të gjithë aplikantët që kanë depozituar CV- të e tyre në portalin e publikuar nga kryeministri Edi Rama, të cilët derimë tani numërohen në 14-mijë vetë, kanë marrë këto ditë një e-mail njoftues p&eu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:36.875Z

Shkolla e Policisë, takim me aplikantët për udhëzimet e konkursit

TIRANE-Të gjithë kandidatët e regjistruar në Shkollën e Policisë do të marrin pjesë në një takim mbi dhënien e udhëzimeve për procesin e konkurrimit. Konkresitsh sipas Policisë së Shtetit, kandidatët që marrin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:11.659Z

40 aplikantë për doktoratë ankohen për manipulime në UP

Rreth dyzet ankesa kanë shkuar në rektoratin e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” nga aplikantët për studimet e doktoratës. Kriteri i fundit i përcaktuar në senat për shtim të gjuhës angleze, intervistës dhe publ

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama