Rezultate te kerkimit per termin: +Aplikant

Total: 612
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:39.526Z

Shkolla e Policisë, gati testi fizik

TIRANE - Testi fizik për të gjithë aplikantët për Shkollën e Policisë do të nisë pas dy ditësh. Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit sqaron se faza e parë e testit fizik do të zhvillohet në datën 7 prill d

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:42.099Z

Tiranë, zhvillohet testimi fizik përaplikantët e shkollës së policisë

TIRANE - Zhvillohet sot testimi fizik për aplikantët e shkollës së policisë në Tiranë. Aplikantët do kryejnë testimin fizik në stadiumin “Qemal Stafa”. Nga testimet e para të aplikantëve vihen re rezultate të dob&

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:37.991Z

“Balena si elefant”, ja pyetjet në testin e policisë

TIRANE- Dalin rezultatet për testimin me shkrim të Policisë së Shtetit. “Gazeta Shqiptare” publikon listën e plotë të atyre që kanë zhvilluar provimin e policisë gjatë ditës së enjte. Në përfundim të procesit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:49.507Z

Avokati i Popullit 31 aplikime ne PS

Kanë përfunduar aplikimet online për Avokatin e Popullit në faqen e posacme hapur nga Partia Socialiste. Kjo mënyrë e re përzgjedhjeje, aplikuar nga selia rozë që synon transparencën në këtë proces, ka tërhequr interesim

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:04.813Z

Hapet gara për krerët e DAR, Mazniku: Ftojmë arsimtarët me përvojë

TIRANE-Më 5 nëntor në selinë e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit do të shpallet lista e konkurrentëve për krerë të Drejtorive Arsimore Rajonale. E më pas aplikantët do t’i nënshtrohen testimit me shkrim e më pas një

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:39.920Z

Ky është vlerësimi preliminar i projekteve konkurruese për grantet e zhvillimit rural (DOK)

Ka përfunduar vlerësimi i parë i një pjesë të projekteve që kanë aplikuar në skemën e granteve për zhvillim rural të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural. Vlerësimi është bër&

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:41.444Z

Këto janë vlerësimet preliminare për grante në rritjen e zogjve dhe sektorin e vezëve

Ka përfunduar vlerësimi preliminar edhe për një pjesë tjetër të projekteve që kanë aplikuar në skemën e granteve për zhvillim rural të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural. Vlerësimi &e

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama