Rezultate te kerkimit per termin: +Aplikanti +Duhet

Total: 486
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:02.036Z

Cilësitë e kandidatëve që duhet të përfitojnë nga e drejta e studimit në Shtetet e Bashkuara?

Mbi 800 mijë shtetas të huaj ishin të regjistruar vjet në programe universitare dhe pasuniversitare në Shtetet e Bashkuara. Kjo shifër përfaqëson një rritje të vazhdueshme që nga vitet 1980 të numrit të aplikantëve që pranohen në universitetet amerikane. Konkurrenca është shumë e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:33.907Z

Studimi, si mund të hapësh biznes në një zonë të caktuar të kryeqytetit

Emanuela Sako Studimi më i fundit i specialistëve pranë Bashkisë së Tiranës tregon mundësitë që ofrohen për të hapur një biznes në çdo zonë të kryeqytetit. Drejtoria e Promovimit të Qytetit jep të dhëna për të gjitha mjediset e favorshme për hapjen e bizneseve, si dhe të gj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:28.404Z

Shkolla e policisë, i hapur procesi i pranimeve

05/03/2009  Policia e qarkut Korçë e interesuar për kandidatët e shkollës së policisë KORÇE- Gjithkush që dëshiron të veshë uniformën e policisë tashmë e ka një shans për të ndjekur studimet në shkollën bazë të policisë, mjafton që kandidati të ketë mbaruar shkoll

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:14.914Z

Provimi i mesuesve Nikolla Ne konkurrim 8095 aplikante

e Marte 2 Dhjetor 20141112 am p classwp-caption-text Lindita NikollabrbrKandidatet qe aplikuan per te fituar nje vend pune si mesues do ti nenshtrohen testimit te njohurive ne daten 6 dhjetor brGjithsej jane 2278 vende te lira te shperndara ne 22 profile per rreth 8095 aplikante

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:49.862Z

Patenta, orët e reja të teorisë dhe praktikës

Kursi i patentës do të zgjatet në dy muaj, ndërsa kostoja totale për pajisjen e lejes së drejtimit arrin në 45 mijë lekë. Tashmë orët për kryerjen e teorisë dhe praktikës do të jenë të ndara nga njëra-tjetra, secila me nga 54 orë (klasi B), kategori patente që preferoh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:55.410Z

Turqia ofron 14 bursa për vitin 2011-2012

Turqia ofron 14 bursa për studime pasuniversitare dhe kursin veror të gjuhës turke për vitin akademik 2011-2012. më konkretisht, bursat e akorduar nga pala turke janë të ndara si më poshtë: 4 bursa kërkimore (8-mujore); 3 bursa për programe studimi të nivelit master; 2 bursa për program

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:14.401Z

Haradinaj lut rektorin që të verifikoj studentët - fëmijë të dëshmorëve

Diskutimeve të fundit për pranimin si student të fëmijëve të dëshmorëve i është bashkuar edhe deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj. Kur për nesër është paralajmëruar një protestë e shoqatave të dala nga lufta, Haradinaj flet se si rektorit duhet t'i propozohet që të verifikoj çdo

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama